2-4
4-6
6-12
12-15

Κέλλυ Αλχανάτη- Παπούλη: «Βάλε το Internet στη ζωή σου, όχι τη ζωή σου στο Internet»

Μητέρα δύο κοριτσιών, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και σκηνοθέτιδα, η Κέλλυ Αλχανάτη- Παπούλη έχει εντάξει στην καθημερινότητά της το διαδίκτυο θέτοντας κανόνες και όρια.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα ασφάλειας και εκλογικευμένης χρήσης του Internet και των social media, η Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη θεωρεί σημαντική την τεχνολογία στη ζωή των παιδιών. Ακόμα πιο σημαντικό όμως θεωρεί το να ενημερώνεται ο γονιός για τις τρέχουσες εξελίξεις ώστε να είναι πάντα δίπλα στο παιδί του σε κάθε μικρό και μεγάλο του βήμα.

Η ενασχόληση της μεγαλύτερης κόρης της με τον κόσμο του Internet υπήρξε εξάλλου η αφορμή για να γράψει το βιβλίο «Πάτα like επιτέλους, ιστορίες καθημερινής διαδικτυακής τρέλας», που απευθύνεται σε παιδιά 10 ετών και άνω. 

Στο βίντεο η συγγραφέας και σκηνοθέτης απαντά σε ερωτήματα που έχουν όλοι οι γονείς και εξηγεί το πώς το διαδίκτυο μπορεί να κάνει τον κόσμο των παιδιών μας καλύτερο.

*Το «Πάτα like επιτέλους, ιστορίες καθημερινής διαδικτυακής τρέλας» και το καινούριο «Ξαναπάτα like επιτέλους, insta stories και άλλα πολλά» κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μίνωας.

*Ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο Ευρυπίδης στην Κηφισιά για την ευγενική φιλοξενία.