Έκθεση Γελοιογραφίας "Σερφάρω ασφαλώς"

Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης"
Κύπρου 68, Πλατεία ∆ηµαρχείου, Αργυρούπολη
07/10 Κυριακή 09:00 - 20:00

Έκθεση Γελοιογραφίας Angel Boligάn και Μιχάλη Κουντούρη με τίτλο "Σερφάρω ασφαλώς"

Μια πρωτότυπη έκθεση γελοιογραφίας για γονείς, μαθητές, αλλά και δασκάλους που αντιμετωπίζουν καθημερινά τις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών, αλλά και ένα θαυμαστό ψηφιακό μέλλον, με άπειρες προοπτικές, δυνατότητες, ευκαιρίες, αλλά και πιθανούς κινδύνους.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 18.30, στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης".

Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος "Ψηφιακή κοινωνία του μέλλοντος" που οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο και την EDUCARTOON – Η γελοιογραφία στην εκπαίδευση, με την υποστήριξη της COSMOTE. Σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους γονείς, τους μαθητές αλλά και τους δασκάλους τους να κατανοήσουν την καινοτομία, τις ευκαιρίες αλλά και την πολυπλοκότητα της ψηφιακής εποχής και να διαχειρίζονται δημιουργικά την ψηφιακή τους παρουσία. 

Ταυτόχρονα οι νέοι ενημερώθηκαν για τα ψηφιακά δικαιώματά τους, θέματα που αφορούν την προστασία τους στο διαδίκτυο, καθώς και τους ενδεχόμενους κινδύνους του διαδικτύου όπως ο κυβερνοεθισμός (cyberaddiction), ο κυβερνοεκφοβισμός (cyberbullying), η αποπλάνηση ανηλίκου (grooming).

Διάρκεια έκθεσης: 7-14 Οκτωβρίου 2018
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 09:00 – 15:00, 18:00 – 20:00

Είσοδος ελεύθερη 

Κύπρου 68, Πλατεία ∆ηµαρχείου, Αργυρούπολη
07/10 Κυριακή 09:00 - 20:00
Σχετικές εκδηλώσεις
Next chapter
Tools