Ενημερωτικές ημερίδες για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από το CSI Istitute

Δράμα
Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δήμου Δράμας
19/12 Πέμπτη 18:00 - 20:00

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση της οικογένειας στην ασφαλή χρήση του διαδικτύου, το CSI Institute, με την υποστήριξη της COSMOTE, διοργανώνει μία σειρά από ενημερωτικές ημερίδες για γονείς και παιδιά, σε δήμους της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια των ημερίδων, οι πολίτες των δήμων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την έμπειρη επιστημονική ομάδα του CSI Institute για θέματα ορθής χρήσης της τεχνολογίας, ασφαλούς πλοήγησης, καθώς και για τη διαχείριση πιθανών διαδικτυακών κινδύνων που ελλοχεύουν στο ψηφιακό περιβάλλον.

Η επόμενη ενημερωτική ημερίδα με τίτλο "Ο δεκάλογος της ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο" θα διεξαχθεί στην Δράμα, στις 19 Δεκεμβρίου 2019.

 

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι παρακάτω ημερίδες:

- "Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν ο χρήστες του διαδικτύου για να αποφύγουν διαδικτυακές κακοτοπιές;", στο Αίγιο στις 15 Οκτωβρίου 2019.

- "Πώς διαχειριζόμαστε τις συμπεριφορές υψηλού κινδύνου στο διαδίκτυο; Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τους ανήλικους δράστες και τα θύματα κυβερνοτρομοκρατίας;", στον Πύργο στις 23 Οκτωβρίου 2019.

- "Το διαδίκτυο είναι μονόδρομος για την τεχνολογία; Aν ναι, πώς προστατευόμαστε κατά την πλοήγησή του;", στη Δάφνη στις 30 Οκτωβρίου 2019.

- "Πόσο ασφαλής μπορεί να είναι σήμερα ο χρήστης του Internet και ειδικότερα οι έφηβοι;", στην Ξάνθη στις 11 Νοεμβρίου 2019.

- "Ευκαιρίες και κίνδυνοι σε μία υπερψηφιακή εποψή. Τα ναι και τα όχι του διαδικτύου.", στα Χανιά στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δήμου Δράμας
19/12 Πέμπτη 18:00 - 20:00
Σχετικές εκδηλώσεις
Next chapter
Tools