Ψυχολόγος
Ελένη Σολταρίδου

Η Ελένη Σολταρίδου είναι ψυχολόγος και κάνει συνεδρίες σε ένα από τα δύο γραφεία της (ένα στην Θεσσαλονίκη και ένα στην Αθήνα) και μέσω skype.

Έχει αποφοιτήσει με άριστα από το τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πειραιά στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης Υγείας.

Έχει ολοκληρώσει κύκλο ψυχοθεραπείας στη Διαχείριση των Αγχωδών Διαταραχών και στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία. Είναι υποψήφια διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επαγγελματικά ασχολείται με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών τόσο στο αντικείμενο της Ψυχολογίας, όσο και στο αντικείμενο της Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων.

Είναι υπεύθυνη συγγραφής άρθρων σε θέματα ψυχολογίας για το Γραφείο Διασύνδεσης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και επιστημονική συνεργάτης ιστοσελίδων που εξειδικεύονται σε θέματα παροχής συμβουλών για την ποιότητα ζωής, τις διαπροσωπικές σχέσεις, την μητρότητα.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης εταιριών και λατρεύει την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, ιδιαίτερα σε θέματα συναισθηματικής νοημοσύνης, διαχείρισης θυμού, τεχνικές διαχείρισης άγχους, διαχείρισης ομάδας και ομαδικές σχέσεις.